Despre noi

TERMAEXIM

Istorie, prezent,
viitor

TERMAEXIM a fost infiintata in anul 1991, ca societate cu raspundere limitata, din initiativa unui grup de ingineri, maistri si muncitori specializati care au facut parte din fostul G.S.M.C. Vulcan Bucuresti (Grup Santier de Montaj Cazane), filiala Galati. In anul 1995, compania a schimbat forma juridica din S.R.L. in S.A. (Societate pe Actiuni). TERMAEXIM a executat lucrari de specialitate pentru diversi beneficiari pe raza a trei judete (Galati, Braila, Tulcea) si nu numai, dintre care enumeram: S.C INFOR S.A. Galati, S.C TREFO S.A. Galati, S.C. Zaharul S.A. Liesti, S.C. DUNACOR S.A. Braila, S.C CELHART S.A. Braila, S.C LUKOIL S.A. Bucuresti, S.C BRAILACT S.A. Braila, ROMSILVA Galati, SN CFR Regionala Galati etc.

Volumul cel mai mare de lucrari a fost executat pe platforma Liberty Steel Galati (SIDEX) si a constat in lucrari de investitii (predare la cheie a centralelor termice) de reparatie capitala a cazanelor de abur, schimbatoarelor de caldura, a retelelor magistrale de gaze, abur si apa, a diverselor instalatii precum si montajul confectilor metalice etc.

Odata cu autorizarea societatii pentru lucrari in domeniul gazelor naturale s-au adaugat in activitatea firmei si lucrari de montaj si reparatii a instalatiilor de gaz metan, gaz cocs, gaz furnal.

Societatea dispune de cladire pentru birouri, utilaje, mijloace de transport, atelier dotat pentru executarea de piese pentru diverse confectii metalice, dispozitive de masurare si monitorizare, aparatura de comunicatii si telecomunicatii, echipamente de calcul necesare desfasurarii unei activitati integrate de satisfacere a cerintelor clientilor de la tema de proiectare si pana la predarea la cheie a lucrarilor de catre personalul calificat: lacatusi mecanici, instalatori, sudori autorizati I.S.C.I.R., electricieni, ingineri, tehnicieni, maistri si personal financiar contabil.

Atelierul este dotat cu masini de indoit teava, masini de sudat in argon, masini de gaurit, strung etc. specializat in primul rand in confectia de subansamble a cazanelor de abur (economizoare, vaporizatoare, conducte aferente, supraincalzitoare, camere posterioare, pereti membrana, suporti, tubulatura de aer si gaze folosite pentru activitatea de montaj). TERMAEXIM este autorizata I.S.C.I.R. si A.N.R.E. avand managementul asigurat de ingineri cu o bogata experinta profesionala, de peste 30 de ani, alaturi de un colectiv de specialisti (maistri, tehnicieni, muncitori etc.) bine pregatiti.

TERMAEXIM

Parteneriate
de încredere

S.C. TERMAEXIM S.A. Galati are legaturi comerciale cu diverse companii de renume din strainatate, specializate in activitati similare, cum ar fi Bipromet Polonia (electrofiltre, filtre cu saci), Ingemas Spania (centrale termice pentru ardere biomasa), Hamworthy Marea Britanie (instalatii de ardere) etc.

Misiune

Scopul nostru este sa imbunatatim in continuu performantele de calitate, mediu, sanatate si securitate a muncii prin alocarea resurselor necesare in vederea implementarii, mentinerii si imbunatatirii sistemului de management integrat.

Obiective

Obiectivele companiei sunt concepute pe baza unor principii bine definite precum:

comunicarea in cadrul organizatiei a importantei satisfacerii cerintelor clientilor, a cerintelor legale si a celor de reglementare

imbunatatirea continua a sistemelor de managementul calitatii, mediului si ssm precum si a performantelor de mediu si ssm

prevenirea poluarii

prevenirea ranirilor si a imbolnavirilor profesionale

conformarea cel putin cu cerintele legale si alte cerinte aplicabile la care organizatia a subscris, referitor la aspectele de mediu si riscuri de ssm